KinetoBebe dezvoltă un laborator digital de stimulare neuromotorie a copiilor, care să creeze conținut pentru o rețea de micro-learning pentru kinetoterapeuți. Mai concret, va fi dezvoltată o platformă de învățare de bune practici pentru specialiști, care prin îmbunătățirea calității actului terapeutic, vor susține recuperarea mai rapidă și eficientă a copiilor. Descoperă povestea din spatele business-ului din interviul cu Raluca Chisu, CEO & Founder.
Cum a început totul
Povestea KinetoBebe este mai mult o poveste cu mult suflet asezonată cu ambiție și pasiune. Am dorit să creăm un cadru nou, vivace și responsabil în domeniul recuperării pediatrice și așa s-a nascut și crește KinetoBebe. Nu există o poveste “shock” care a creat KinetoBebe, ci mai degrabă, KinetoBebe creează în fiecare zi câte o poveste.
Nevoia? Nevoia am creat-o noi prin acordarea unui serviciu de recuperare pediatrică responsabil și dedicat copiilor, cu profesioniști care să aibă ceva în plus față de cunoștințele profesionale excepționale, cu săli de terapie care să aibă ceva în plus față de ce am fost obișnuiți; am dorit să fim “acel ceva” care rămâne în sufletul copiilor și al părinților.
Un moment de mândrie
Da, suntem mândri de noi în fiecare zi, la fiecare pas. Fiecare proiect validat este o mare mândrie pentru noi, fiecare pas făcut în fața noastră de micii noștri pacienți este o bucurie nemarginită.
Ce ne face să ridicăm privirea și să zâmbim? Zâmbetele celor din jurul nostru (pacienți, părinți, terapeuți), exuberanța părinților când povestesc despre rezultatele copiilor din Centre, pozele și fimele primite de la părinți în mijlocul nopții, în esența sentimentul că putem mișca LUMEA.
Proiectul de la Innovators for Children este o mândrie pentru noi, pentru ca acest succes definește în primul rând abilitatea noastră de a evolua.
Un obiectiv ambițios pe care vi l-ați ales pentru următorii 3 ani
În următorii 3 ani dorim să mai deschidem un Centru de Recuperare în București, să formăm un hub educațional al Asociației KinetoBebe, să reușim să atragem mai ușor fonduri, să lucrăm la o politică publică care vizează starea de sanitate motorie a copiilor…și restul sunt surpriză! ?
O provocare pe care ați întâlnit-o până acum și cum ați depășit-o
Recunosc că ideea de digitalizare a metodelor terapeutice este o provocare. Sau mai precis am refuzat să vedem acest aspect mai larg, implicând și alte resurse decât avem și suntem momentan. Am depășit-o prin deschidere, cunoaștere, dar mai ales un MENTORIAT SENZAȚIONAL!!! Și bineînțeles prin puterea ECHIPEI.
Urmărește parcursul startup-ului și a celorlalți participanți în programul Innovators for Children!