Pregătim a doua ediție a programului Innovators for Children

Programul Innovators for Children, lansat anul trecut la inițiativa Impact Hub Bucharest, Impact Hub Basel și Fundația Botnar, s-a bucurat de mult interes din partea organizațiilor care lucrează pentru bunăstarea, educația și sănătatea copiilor.

De asemenea, am primit foarte multe înscrieri în accelerator, ceea ce ne-a demonstrat că putem schimba viitorul copiilor prin inovație.

Antreprenorii și startup-urile finaliste în program au venit cu soluții viabile și cei 4 câștigători ai competiției au un parcurs solid și sunt pregătiți să ducă la un alt nivel ideile lor.

Toate aceste premise ne conduc către o concluzie sigură: copiii au nevoie de noi să avem grijă de viitorul lor.

Pregătim astfel a doua ediție a programului Innovators for Children și vrem să știm care sunt ideile voastre tech ce pot revoluționa viitorul copiilor din România și nu numai. Programul se va adresa startup-urilor sau antreprenorilor care vin cu o componentă inovatoare din zona tehnologiei care ajută copii între 0-18 ani.

Mulțumim pentru contribuție! Dacă ești interesat de a doua ediție a programului Innovators for Children înscrie-te aici!

Oops! We could not locate your form.