Cum a fost la Connection 2019?

Impact Hub susține antreprenorii și inovatorii să își atingă misiunea personală și să creeze impact pozitiv în societate. Lucrăm cu antreprenori și specialiști din domenii variate și de multe ori ne surpind creativitatea, potențialul și puterea de a trece peste obstacole ale celor pe care îi cunoaștem. Când această putere îi ajută să ofere celor mici un viitor mai bun, suntem și mai bucuroși să fim alături de ei.

La începutul toamnei anul trecut, împreună cu Fundația Botnar și Impact Hub Basel, am organizat conferința Connection, un eveniment de 4 zile în care am adus împreună specialiști în politici publice sau care lucrează cu copii, antreprenori, medici și inovatori pentru a co-crea soluții pentru problemele de sănătate și wellbeing ale copiilor.

De pe 29 august pe 1 septembrie, la Poiana Brașov, am facilitat discuții, conexiuni și dezbateri despre cum putem îmbunătăți sănătatea tinerilor din România. Participanții au venit cu perspective diverse despre cum arată transformările sustenabile pe care le-am putea implementa, am stabilit o înțelegere comună a provocărilor cu care ne confruntăm, am creat soluții și am discutat despre cât de important este să găsim parteneri implicați cu care să mergem mai departe.

Ne-au onorat reacțiile pozitive ale participanților, care au considerat tot conținutul foarte util, s-au conectat cu alți specialiști din aceeași industrie, au schimbat idei și au găsit oportunități de colaborare. Connection le-a adus oferit cadrul potrivit pentru a povesti despre proiectele lor, pentru a se cunoaște și a construi pe punctele comune.

Astfel, împreună am reușit să conturăm idei de proiecte care vizează îmbunătățirea sănătății și a wellbeing-ului copiilor prin: asigurarea de servicii de sănătate pentru copiii și familiile în situații vulnerabile, acces la lectură, programe de training pentru îmbunătățirea calității muncii profesorilor, dezvoltarea de tehnologii cu impact atât în medicină, cât și în reducerea abandonului școlar, susținerea activităților organizațiilor care luptă pentru cei mici.

Mă bucur că am avut ocazia să particip la conferința Connection. Mi-am dat seama cât de mult pot colabora oameni din domenii diferite și cât de important este să ai ocazia să descoperi modalități în care poți colabora sau chiar să ai contacte la care să poți apela atunci când ai noi proiecte sau idei. Am avut conexiuni cu persoane pe care nu le cunoșteam și de la care am aflat ce fac sau cum au ajuns la business-ul lor, am făcut schimb de experiențe și am avut șansa – prin formatul conferinței- să pot lucra în grupuri diferite. A fost o atmosferă destinsă, bazată pe comunicare, încredere și colaborare. O atmosferă sănătoasă. – Anda Mândru – Special Olympics
Mulțumesc încă o dată pentru invitație și pentru oportunitatea de a participa la o conferință foarte interesantă și care mi-a oferit ocazia să cunosc experți și organizații cu care sper să lucrăm în viitor. – Eduard Petrescu – UNICEF
Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la această conferință, alături de oameni minunați de la care am învățat și cu care sper să colaborez. Felicitari vouă – Impact Hub București pentru toată activitatea extraordinară și pentru profesionalism. Sper să ne mai revedem și în alte contexte. – Irina Vasile – SOS Sate Copiilor
Suntem recunoscători că am avut ocazia să organizăm acest gen de conferință, să cunoaștem oameni uimitori, profesioniști talentați și să vedem ce conexiuni puternice se pot lega între aliați uneori neașteptați. Credem că am reușit să aducem împreună mixul potrivit de organizații, instituții, ONG-uri și business-uri și că am creat o experiență valoroasă pentru ei. Facilitatorii s-au implicat în proces, s-au adaptat la subiectele importante pentru participanți și au oferit sesiuni de calitate, pentru care le mulțumim! – Irina Simulescu, Conference Manager

Mulțumiri merg către echipa care a organizat evenimentul, către facilitatori, către participanți, către staff-ul care ne-a găzduit și către toți cei care au făcut Connection posibil pentru a 5-a oară!

Parteneri:

Hanna Byland – Impact Hub Basel

Andre Moeri – Impact Hub Basel

Susanna Hausmann-Muela – Fondation Botnar

Tzur Oren – Fondation Botnar

Organizatori & facilitatori:

Paul Călin – Agenda Manager

Daniela Pavlovici – Facilitator

Diana Ghindă – Facilitator

Oana Călin – Facilitator

Bogdan Popescu – Facilitator

Victoria Dinu – Facilitator

Organizațiile participante:

Romanian Health Observatory

Romanian Prader Willi Association/

Romanian National Alliance for Rare

Diseases

MagiCAMP

UNICEF

FreshBlood HealthTech Community

Ministerul Sănătății – Romania

Special Olympics Romania

Pacientul 2.0 / eHealthRomania.com

Asociatia Little People Romania

Școala de Valori

OncoChain

New Horizons Foundation

InovEd

Auttie App

Lions Club Napoca

Wello

Nummo app

Kinderpedia

Mind Education Health

Organizația Umanitară Concordia

Living Robotics

Fundația Părinți din Romania/ Peditel

SOS Satele Copiilor Romania

Arttachment

ARDOR

Pediatrie Anastasia/ iVra

Fundația Inimă de Copil

CivicTech Romania

AUTISM ROMANIA-AsociaȚia Părinților Copiilor cu Autism

Hai să vezi cum a fost!