Connection 2019
Conferința pentru sănătate și wellbeing
A 5-a ediție Connection aduce specialiști într-un eveniment internațional de tip think tank de 4 zile.
Prin Connection 2019 ne propunem să creăm o practică a unui spațiu protejat de interacțiune și inovare care să acționeze ca și grup de lucru. În cadrul acestui spațiu, oameni diverși ce au în comun dorința de a contribui la ceva mai mare se aliază în jurul unor provocări cheie și pun în comun energia de a prototipa idei.
Subiectul ediției din acest an este sănătatea și wellbeing-ul în România, în special pentru copii, și așteptăm în jur de 40 de participanți antreprenori, specialiști, inovatori din sistemul public sau privat.

Principalele Obiective
Când are loc și unde?
Între 29 August și 1 septembrie.
La Poiana Brașov – Ana Hotels.
Cui i se adresează?
Inovatori
Specialiști care lucrează cu copii
Factori de decizie politică
Cercetători
Antreprenori

Agenda conferinței

Facilitatori

Diana Ghindă este practician în lucrul cu grupuri de peste 17 ani, cu formări de bază și avansate în training, facilitare, coaching, Art of Hosting, Theory U și facilitare grafică. Diana este co-fondator Institutul Român de Training (2002-2018), inițiator și gazdă în comunitatea Training Café (2009-2019) și contributor la crearea de procese de învățare pentru grupuri de adulți din medii foarte diferite: ONG, studenți, funcționari publici, business, profesori, freelanceri. Diana crede că orice se poate învăța, că învățarea este o călătorie pentru toată viața și că învățăm mai bine împreună. De aceea cel mai des în practica sa utilizează Art of Hosting Meaningful Convesations și Theory U, metodologii care susțin învățarea împreună și co-crearea prin metode precum Open Space, World Café, Appreciative Inquiry, Circle, Facilitare Grafică, Knowledge Café, ProAction Café.



Cu o experiență de peste 17 ani în training și HR, Paul este pasionat de oameni, de creat conexiuni și de învățare. Și-a testat alegerea de a lucra în resurse umane implicându-se în programe de student exchange în Sri Lanka și Egipt după care a revenit în România, lucrând pentru firme românești dar și în corporație. Din 2013, s-a hotărât să plece pe drumul său, îmbinând experiența din HR cu dragostea pentru natură și explorarea locurilor pe care nu le cunoștea. Așa a apărut Wild Thing. Prin acest concept, Paul reușește să conecteze oameni “obișnuiți” cu sportivi, exploratori, oameni pasionați de arta lor, care au reușit să facă ceva deosebit în viață și au o poveste interesantă de spus. Experiențele au loc pe munte sau în deșert, în peșteri sau în deltă, iar de fiecare dată acestea se mulează pe experiența gazdei, ghidului – a omului în jurul căruia se construiește povestea unei astfel de experiențe.







Organizații participante
UNICEF România – Eduard Petrescu
MagiCAMP – Vlad Voiculescu, Ștefan Voinea
Freshblood – Ion-Gheorghe Petrovai
Organizația Concordia – Elena Matache
SOS Satele Copiilor
Little People
eHealth România
Peditel
Rețeaua de Telemedicina în Epilepsie – Bogdan Florea
Observatorul Român de Sănătate – Vlad Mixich
Alianța Națională pentru Boli Rare – Dorica Dan
Școala de Valori
Mind Education Health
Inimă de Copil
Fundația Noi Orizonturi
ARDOR
Oncochain
Autism Romania
Ministerul Sănătății – Petronela Stoian
Special Olympics
Wello
Nummo
Living Robotics
Arttachment
InovEd
KINDERPEDIA
Pediatria Anastasia
Auttie App
CivicTech România
De ce să participi?

Un mediu de învățare

Informații și feedback

Rețea de parteneriate
Cum mă înscriu?
Participarea la Connection 2019 este invitation based.
Dacă îți dorești să participi trimite un email la irina.simulescu@impacthub.ro
Parteneri


