Connection 2019

Conferința pentru sănătate și wellbeing

A 5-a ediție Connection aduce specialiști într-un eveniment internațional de tip think tank de 4 zile.

Prin Connection 2019 ne propunem să creăm o practică a unui spațiu protejat de interacțiune și inovare care să acționeze ca și grup de lucru. În cadrul acestui spațiu, oameni diverși ce au în comun dorința de a contribui la ceva mai mare se aliază în jurul unor provocări cheie și pun în comun energia de a prototipa idei.

Subiectul ediției din acest an este sănătatea și wellbeing-ul în România, în special pentru copii, și așteptăm în jur de 40 de participanți antreprenori, specialiști, inovatori din sistemul public sau privat.

Principalele Obiective

?
Creșterea nivelului de expertiză în ceea ce privește proiectele și procesele ce formează și transformă realitatea curentă a unor indivizi/ organizații ce au un scop comun.
?
Generarea unui nivel mai înalt de aliniere și cooperare între actori diferiți ai ecosistemului de sănătate și wellbeing din România.
?
Co-crearea a minim 4 idei relevante și inovative (proiecte, programe, practici) ce vor genera rezultate consolidate în viitor adresând provocările cheie definite în comun.

Când are loc și unde?

Între 29 August și 1 septembrie.

La Poiana Brașov – Ana Hotels.

Cui i se adresează?

Inovatori

Specialiști care lucrează cu copii

Factori de decizie politică

Cercetători

Antreprenori

De ce să participi?

Un mediu de învățare

Faci schimb de experiență cu invitați din țară și din afară – inovatori sociali, lideri din organizații sociale.

Informații și feedback

Culegi date despre cum ar putea funcționa un laborator de învățare inclusivă.

Rețea de parteneriate

Construiești o rețea de parteneriate pentru inovație în sănătate și wellbeing în România.

Cum mă înscriu?

Participarea la Connection 2019 este invitation based.

Dacă îți dorești să participi trimite un email la irina.simulescu@impacthub.ro

Parteneri

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.
Fundația Botnar este o fundație elvețiană fondată în 2003, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și starea de bine a copiilor și a tinerilor în zonele urbane în dezvoltare din întreaga lume. Pentru a atinge acest obiectiv, Fundația Botnar acționează ca un catalizator, connectând diverși parteneri și investinf în soluții care folosesc intelingența artificială și inovația digitală.
Impact Hub Basel susține antreprenorii sociali și inovația sustenabilă. Organizația își propune să promoveze interacțiunea dintre membri și diferiți stakeholderi, prin diferite resurse, cum ar fi evenimentele, spațiul de coworking, programe de incubare, ideație și accelerare. Astfel, își dorește să creeze un ecosistem colaborativ unde inovația și schimbarea sunt încurajate, unde accesul la resurse de calitate, inspirație și informație este ușor și unde comunicarea și conectarea cu oameni diverși, cu aptitudini variate, este facilitată.