Antreprenorii și copiii au ceva în comun: găsesc soluții care redesenează schimbă liniile a ceea ce definim ca “posibil”.
Acum, noi căutăm acele startup-uri sau inițiative antreprenoriale care oferă soluții la probleme de sănătate cu care se pot confrunta copiii în arii precum: alimentație, medicină, educație pentru sănătate sau orice alt sprijin care contribuie  la o copilărie sănătoasă.

Innovators for Children este un accelerator dedicat soluțiilor care aduc un impact pozitiv în sănătatea și wellbeing-ul copiiilor și al adolescenților, prin inovare scalabilă.

Etapa de accelerare

workshop-uri

întâlniri de feedback & follow-up cu echipa de mentori

webinarii de progres

retreat de 4 zile cu cei mai importanți actori din domeniu

Etapa de incubare 

(câștigătorii)

Până la 100 000 EUR pentru creștere

luni de suport pe durata investiției (consultanță și mentorat)

review board dedicat pentru echipele

Acces coworking la Impact Hub Bucharest

Parteneri

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.
Fundația Botnar este o fundație elvețiană fondată în 2003, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și starea de bine a copiilor și a tinerilor în zonele urbane în dezvoltare din întreaga lume. Pentru a atinge acest obiectiv, Fundația Botnar acționează ca un catalizator, connectând diverși parteneri și investinf în soluții care folosesc intelingența artificială și inovația digitală.

 

Impact Hub Basel susține antreprenorii sociali și inovația sustenabilă. Organizația își propune să promoveze interacțiunea dintre membri și diferiți stakeholderi, prin diferite resurse, cum ar fi evenimentele, spațiul de coworking, programe de incubare, ideație și accelerare. Astfel, își dorește să creeze un ecosistem colaborativ unde inovația și schimbarea sunt încurajate, unde accesul la resurse de calitate, inspirație și informație este ușor și unde comunicarea și conectarea cu oameni diverși, cu aptitudini variate, este facilitată.