A patra ediție a programului Innovators for Children a ajuns la final!

Cele 3 organizații desemnate câștigătoare în cadrul Pitch Day 2022 au trecut printr-un proces intens de învățare despre noțiuni importante de business, dar și despre industria în care activează. În acest timp au lucrat la dezvoltarea proiectelor împreună cu mentori experimentați și au beneficiat de finanțare și o campanie de PR, iar acum se pregătesc să aducă în fața publicului soluțiile tech prin care își propun să contribuie la educația copiilor din România:

ONE Learning este o platformă și aplicație dedicată părinților și educatorilor cu ajutorul căreia aceștia pot crea activități practice și interactive (misiuni/ quests) off-screen pentru copii între 3-8 ani.

Investory este un joc de educație financiară pentru mobil și tabletă, potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

Manuscrito este o aplicație ce ajută copiii cu vârste între 4 și 8 ani să învețe abilitățile fundamentale: scris, citit și matematică simplă.

Înscrie-te la evenimentul online de absolvire al programului Innovators for Children – ediția IV – și află direct de la reprezentanții proiectelor cum funcționează cele 3 soluții, cum au evoluat de-a lungul acceleratorului Innovators for Children și ce planuri de viitor și-au conturat!

15 decembrie 2022 | Online | Ora 10:00 – 11:30

Participând la acest eveniment vei avea ocazia să descoperi:

 

  • Impactul și experiența programului de accelerare Innovators for Children pentru câștigătorii ediției;

  • Cum au evoluat cele 3 proiecte pe parcursul programului;

  • Etapele dezvoltării unui business tech în educație.

Urmărește evenimentul online:

Invitați

Ioana Axinte

Fondator ONE Learning

Tudor Tișe - CEO Manuscrito

Tudor Tișe 

CEO Manuscrito

Monica Țărmure

CEO Investory

Daniel Matei

Moderator, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest