Pe 12 septembrie a avut loc finala Innovators for Children.

Iată cine sunt cei 4 câștigători

Kinderpedia - 45.000 euro

Este o aplicație ce optimizează procesele administrative și plasează colaborarea între educator și părinte în centrul actului educațional. În următoarea perioadă Kinderpedia își propune să dezvolte un modul de evaluare a progresului scolar si sa deruleze un proiect pilot pentru școli și grădinițe publice, astfel încercând să creeze o schimbare sistemică a modelului de management al școlilor și grădinițelor din România.

CivicTech România - 22.500 euro

Proiectul CivicTech (parinte.eu) este o aplicație prin care părinții să poată fi notificați de planul de vaccinuri necesar copiilor lor, precum și de alte investigații recomandate pentru aceștia. Aplicația va conține inclusiv o componentă educațională, din surse verificate/ oficiale, care să facă viața noilor părinți mult mai ușoară.

Asociația Kinetobebe - 17.500 euro

Asociația Kinetobebe își propune să creeze un laborator digital de stimulare neuromotorie a copiilor, care să creeze conținut pentru o rețea de micro learning pentru kinetoterapeuți. Mai concret, va fi dezvoltată o platformă de învățare de bune practici pentru specialiști, care prin îmbunătățirea calității actului terapeutic, vor susține recuperarea mai rapidă și eficientă a copiilor.

Arttachment - 15.000 euro

Este o aplicație menită să sprijine relația dintre părinti și copii, ghidându-i pe părinți în a susține dezvoltarea emoțională, socială și cognitivă a copiilor lor. Aceasta va include diverse tipuri de activităti pe care părintele să le facă împreună cu copilul său și care să creeze un context favorabil unei bune evoluții a celui mic.

Ce primesc câștigătorii?

Finanțare totală de până la 100.000 de euro

Board de mentori și experți în sănătate și problemele copiiilor pentru runde de feedback și sfaturi regulate

Mentorat și training

Vizită de înțelegere a piețelor internaționale în Basel, Elveția

Acces la comunitatea Impact Hub

Oportunități de dezvoltare și deschidere către surse de finanțare suplimentare