Innovators for Children este un program de accelerare anual dedicat soluțiilor tehnologice care aduc un impact pozitiv pentru bunăstarea copiilor și a adolescenților, prin inovare scalabilă.

Ediții

Înscriși

Participanți

Proiecte câștigătoare și susținute

Ore de mentorat și training

Finanțare totală

Beneficiile programului

Board de mentori și experți în sănătatea, educația și bunăstarea copiilor

Mentorat și training

Acces la comunitatea Innovators for Children

Finanțare nerambursabilă de 20.000 EUR

Finanțare nerambursabilă de 20.000 EUR

Oportunități de interacțiune cu organizații și business-uri din Elveția

Campanie de imagine cu apariții în media relevante

Innovators for Children a avut un impact determinant asupra modului cum Kinderpedia a crescut în această perioadă, dar și asupra parcursului viitor al companiei și al produsului. Finanțarea e valoroasă, desigur, dar e un beneficiu pe termen scurt, pe când relațiile construite și oportunitățile deschise cu ajutorul Impact Hub și al partenerilor săi s-au așezat la fundația a ceea ce ne-am propus să construim pe viitor.  

Evelina Necula, Co-fondator Kinderpedia (câștigător în ediția 2019)

Ca antreprenor la început de drum, am învățat extrem de multe despre toate aspectele legate de crearea unui startup, inclusiv despre pitching, descoperirea utilizatorilor, crearea unui model de business și despre găsirea echilibrului dintre sustenabilitate, impact social și componentele de marketing și de creare a unui brand.

 Andreea Șerban, Fondator KIDoc (câștigător în ediția 2020)

Innovators for Children e mai mult decât un accelerator. Este o oportunitate pentru orice idee bună de business să se dezvolte alături de oameni extrem de inovatori și de mentori care știu cum să te inspire. Este o șansă pentru orice antreprenor să crească, să învețe, să transforme lumea într-un loc mai bun.

Dan Patzelt, Fondator Tactile Images (participant în ediția 2020)

Programul ne-a ajutat foarte mult să pornim de la o idee și să ajungem la un MVP, chiar a fost un proces de accelerare extraordinar de puternic. Mentorii ne-au ajutat să înțelegem că putem crea proiecte 2 în 1 – să ne menținem și misiunea și să creăm și instrumente de sustenabilitate.

Nicoleta Orlea, Fondator ProfAid Kit (câștigător în ediția 2021)

Această experiență ne-a învățat o mulțime de lucruri despre mediul antreprenorial din România. Mentoratul s-a dovedit a fi o experiență extrem de utilă, mai ales din punct de vedere al marketingului și al strategiei. Insighturile pe care le-am primit ne-au ajutat să ne conturăm o viziune mai clară și mai realistă pentru scalarea la nivel internațional. Personal, mi-au plăcut mai ales întâlnirile de mentorat și receptivitatea echipei Impact Hub.

Adela Bărbulescu, Co-fondator Emoface (câștigător în ediția 2020)

Innovators for Children este acceleratorul pentru orice start-up care abordează educația și inovează prin tehnologie. Pe parcursul celor trei luni am fost cu adevărat „accelerați”, am reușit să facem mai mult decât am făcut de când am început inițial acum un an. Recomand cu totul! Mândră că fac parte din comunitatea Impact Hub.

Daria Benghea-Mălăieș, Fondator KidKit (participant în ediția 2021)