Ai o idee care poate schimba în bine viitorul copiilor și al adolescenților? Te-ai gândit la o soluție tehnologică care ar putea contribui la wellbeingul și sănătatea lor? Atunci de-abia așteptăm să te întâlnim!

Înscrie-te în Innovators for Children și beneficiază de mentorat, de workshopuri ce vor adresa impactul social al proiectelor, strategia de marketing și de propunere comercială, sustenabilitatea financiară și tacticile de atragere a partenerilor sau investitorilor. În plus, participi la o conferință de networking cu organizații importante din domeniu și intri în cursa pentru finanțarea totală de 20.000 EUR.

Înscrierile sunt deschise până pe 12 iunie prin completarea formularului de mai jos în care te rugăm să ne povestești câteva detalii despre soluția ta! Te vom anunța pe 24 iunie dacă soluția ta este una dintre cele 10-15 soluții selectate pentru participarea în program.

Ai nelămuriri legate de condițiile programului sau de desfășurarea acestuia? Intră pe pagina de Q&A și află toate detaliile!

Formular înscriere

Formular de înscriere 2022

"*" indicates required fields

MM slash DD slash YYYY
Hidden
SRL, ONG, nu am încă o entitate juridică înființată, alt răspuns
În ce stadiu se află startup-ul tău? Bifează toate variantele care se aplică:*
Cum ai aflat despre acest program?*
Pentru a-ți putea analiza aplicația și a continua procesul de selecție, colectăm și procesăm datele personale oferite de tine prin acest formular. Completând acest formular, dacă proiectul tău este selectat, îți iei angajamentul de a participa la întâlnirile, evenimentele și webinariile acceleratorului. Citește Regulamentul.*
Pentru a-ți putea analiza aplicația și a continua procesul de selecție, colectăm și procesăm datele personale oferite de tine prin acest formular.
Completând acest formular, dacă proiectul tău este selectat, îți iei angajamentul de a participa la întâlnirile, evenimentele și webinariile acceleratorului. Citește Regulamentul.