Aplică până pe 19 august în programul

Innovators for Children 2024!

Sign Up Hero

Ai o idee care poate schimba în bine viitorul copiilor și al adolescenților? Te-ai gândit la o soluție tehnologică care ar putea contribui la wellbeingul și sănătatea lor? Atunci de-abia așteptăm să te întâlnim!

Înscrie-te în Innovators for Children și beneficiază de mentorat, de workshopuri ce vor adresa impactul social al proiectelor, strategia de marketing și de propunere comercială, sustenabilitatea financiară și tacticile de atragere a partenerilor sau investitorilor. În plus, participi la un eveniment de networking cu alte organizații din domeniu și intri în cursa pentru finanțarea de 5.000 EUR.

Înscrierile sunt deschise până pe 19 august prin completarea formularului de mai jos în care te rugăm să ne povestești câteva detalii despre soluția ta! Te vom anunța până pe 13 septembrie dacă soluția ta este una dintre cele 10-15 soluții selectate pentru participarea în program.

Vezi calendarul ediției aici! Ai nelămuriri legate de condițiile programului sau de desfășurarea acestuia? Intră pe pagina de Q&A și află toate detaliile!