Mentorii din programul Innovators for Children au rol de susținere oferind participanților sfaturi despre conturarea și consolidarea unui model de business viabil, despre dezvoltarea strategiei de marketing sau a propunerii comerciale pentru potențiali clienți. Prin competențele și experiența dobândită, mentorii pot oferi perspective din zona de marketing, financiar, business sau vânzări.

De asemenea, o altă componentă importantă este oportunitatea de conectare cu persoane cheie din mediul de business sau din domeniul bunăstării copiilor, ce pot deveni parteneri, clienți sau finanțatori antreprenorilor din program.

Iată cine sunt mentorii din ediția 2022:

Adina Crețu

Director programe, Impact Hub Bucharest

Coordonează din acest rol activitățile, produsele și echipa celei mai complexe platforme pentru antreprenori la început de drum. Cu 15 ani de experiență în comunicare și marketing, planificare strategică, business modelling, consultanță mentorat pentru antreprenori și afaceri la început de drum.

Raluca Negulescu-Balaci

Raluca Negulescu-Balaci

Director Executiv, UiPath Foundation

Raluca are peste 12 ani de experiență în sectorul non-guvernamental, axându-se pe dezvoltarea de programe cu impact social și educațional dedicate copiilor care provin din familii vulnerabile social din Europa și India. În 2007, a lucrat în cadrul unui program național finanțat de Banca Mondială unde a susținut procesul de digitalizare a autorităților locale din 250 cele mai sărace orașe și comune din România. În 2013, a fost fellow al Departamentului de Stat al SUA în programul Building grassroots democracy in minority communities și a primit Premiul Anual pentru Drepturile Omului de la Ambasada Franței în România pentru inițiativa locală de organizare comunitară Clubul Mamelor. Raluca este alumna a programului Young Leaders al Institutului Aspen România din 2015 și a comunității globale Global Shapers, o inițiativă a World Economic Forum.

Horia Velicu

Horia Velicu

Head of Innovation Lab BRD

Horia are o experiență extinsă în mentorarea startupurilor tech, este implicat în Applied Data Science Center – centru de cercetare în AI fondat de BRD în Universitatea din București – și coordonează de peste 7 ani proiecte de inovație tech în cadrul BRD. Pasionat de inteligența artificială și mereu în căutare de aplicații în domeniul social.

Diana Certan

Director executiv, Organizația Umanitară CONCORDIA

Cu 18 ani de experiență profesională în organizații non-guvernamentale, expertiza Dianei este în management organizațional, management de proiect, dezvoltare modele și programe educaționale experiențiale, servicii sociale, strângere de fonduri, evaluare impact programe, formator de formatori. În perioada 2004 – aprilie 2015 Diana a fost unul din actorii cheie în dezvoltarea uneia dintre cele mai mari mișcări de tineri IMPACT (2500 de tineri în România) și a replicării modelului educațional IMPACT la nivel internațional în 10 țări, în calitatea sa de Manager al Fundației Noi Orizonturi. Începand cu mai 2015, Diana este director executiv – comunicare și fundraising pentru Organizația Umanitară CONCORDIA.

Mădălina Putineanu

Mădălina Putineanu

Managing Director, Parenting Ads

 

Mădălina are o experiență de peste 18 ani în zona de advertising, lucrând pentru mai multe trusturi media relevante din România. Începând cu 2016 s-a alăturat echipei Parenting ADS, în cadrul căreia ocupă în prezent poziția de General Manager. Parenting ADS este singurul Hub de media din România nişat pe piaţa de parenting, specializat în conectarea brandurilor cu părinții, prin intermediul celor mai influenți și pasionați creatori de continut de parenting din România.

Andrei Dudoiu - Mentor I4C

Andrei Dudoiu

Managing Partner & President BoD SeedBlink

După 20 de ani de activitate bancară, Andrei a început o nouă călătorie de viață în 2018, dorind să-și construiască experiențe noi și să-și dezvolte abilitățile și autonomia în calitate de antreprenor, dar și să susținp ecosistemul inovației.
De atunci, Andrei a inițiat Human Finance – un accelerator digital – iar la sfârșitul anului 2019, SeedBlink – o platformă de investiții dedicată sprijinirii startupurilor tehnologice românești și europene și a fondatorilor lor vizionari. Obiectivul SeedBlink este să devină platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere din Europa, beneficiind de puterea acestor trei factori: acoperirea publicului, flexibilitatea Angelilor și structura de VC.