Mentori

Calendar Page Hero

Mentorii din programul Innovators for Children au rol de susținere oferind participanților sfaturi despre conturarea și consolidarea unui model de business viabil, despre dezvoltarea strategiei de marketing sau a propunerii comerciale pentru potențiali clienți. Prin competențele și experiența dobândită, mentorii pot oferi perspective din zona de marketing, financiar, business sau vânzări.

De asemenea, o altă componentă importantă este oportunitatea de conectare cu persoane cheie din mediul de business sau din domeniul bunăstării copiilor, ce pot deveni parteneri, clienți sau finanțatori antreprenorilor din program.

Iată cine sunt mentorii din ediția 2023:

Oana Craioveanu

Cofondatoare, Impact Hub Bucharest

Oana este antreprenoare pasionată, cu o vastă experiență în sprijinirea startup-urilor și comunității antreprenoriale și cofondatoare Impact Hub Bucharest. Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking lansat în România și una dintre cele mai importante organizații în formarea și susținerea unei noi generații de antreprenori. În 2021, pentru un an, Oana s-a alăturat Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, în calitate de consilier. Este coinițiatorul Innoteque, o conferință despre crearea, cultivarea și maximizarea unui ecosistem de inovare în România. 

Raluca Negulescu-Balaci

Aida Enache

Director Soluții și Guvernanță Piețe Financiare, BRD GSG SA 

Aida are o experiență de 15 ani în domeniul bancar, cu accent pe aria piețelor financiare, implementare de produse și aplicații, din care 9 ani din perspectiva managerială. Alături de planul profesional, interesul și pasiunea ei pentru educație și soluțiile care o facilitează se datorează altor două perspective: cea de mamă și cea de voluntar care lucrează de aproape 20 de ani cu copii și familii în proiecte ce promovează educația centrată pe valori.

Horia Velicu

Horia Velicu

Head of Innovation Lab BRD

Horia are o experiență extinsă în mentorarea startupurilor tech, este implicat în Applied Data Science Center – centru de cercetare în AI fondat de BRD în Universitatea din București – și coordonează de peste 7 ani proiecte de inovație tech în cadrul BRD. Pasionat de inteligența artificială și mereu în căutare de aplicații în domeniul social.

Evelina Necula

Co-fondatoareși CMO, Kinderpedia 

Evelina este antreprenor în domeniul educației, specialist în comunicare și mamăde școlar. Este co-fondatoarea Kinderpedia, soluția de comunicare și management pentru educație folosită în peste 2.000 de școli din Europa și din lume. În ultimii 9 ani, ea s-a implicat în cercetări, proiecte pilot și campanii de comunicare dedicate impactului tehnologiei în educație. Absolventă a Open University Business School, Evelina are o experiență de peste 17 ani în marketing și comunicare în domenii precum educație, real estate și retail. 

Andrei Dudoiu - Mentor I4C

Andrei Dudoiu

Managing Partner & President BoD SeedBlink

După 20 de ani de activitate bancară, Andrei a început o nouă călătorie de viață în 2018, dorind să-și construiască experiențe noi și să-și dezvolte abilitățile și autonomia în calitate de antreprenor, dar și să susținp ecosistemul inovației.
De atunci, Andrei a inițiat Human Finance – un accelerator digital – iar la sfârșitul anului 2019, SeedBlink – o platformă de investiții dedicată sprijinirii startupurilor tehnologice românești și europene și a fondatorilor lor vizionari. Obiectivul SeedBlink este să devină platforma de investiții cu cea mai rapidă creștere din Europa, beneficiind de puterea acestor trei factori: acoperirea publicului, flexibilitatea Angelilor și structura de VC.