Mentorii din programul Innovators for Children au rol de susținere oferind participanților sfaturi despre conturarea și consolidarea unui model de business viabil, despre dezvoltarea strategiei de marketing sau a propunerii comerciale pentru potențiali clienți. Prin competențele și experiența dobândită, mentorii pot oferi perspective din zona de marketing, financiar, business sau vânzări.

De asemenea, o altă componentă importantă este oportunitatea de conectare cu persoane cheie din mediul de business sau din domeniul bunăstării copiilor, ce pot deveni parteneri, clienți sau finanțatori antreprenorilor din program.

Iată cine sunt mentorii din ediția 2021:

Adina Crețu

Director programe, Impact Hub Bucharest

Coordonează din acest rol activitățile, produsele și echipa celei mai complexe platforme pentru antreprenori la început de drum. Cu 15 ani de experiență în comunicare și marketing, planificare strategică, business modelling, consultanță mentorat pentru antreprenori și afaceri la început de drum.

Adelina Dondorici

Co-fondator, Parenting ADS

Adelina are o experiență de peste 15 ani în zona de advertising, lucrând pentru mai multe trusturi media din România, printre care Realitatea – Cațavencu și Adevărul Holding. În 2013 a co-fondat Parenting ADS, singurul Hub de media din România nişat pe piaţa de parenting, specializat în conectarea brandurilor cu părinții, prin intermediul celor mai influenți și pasionați jurnaliști & bloggeri de parenting din România.

Sabina Antoci

Senior Program Manager, Fundația Vodafone România

Olimpia Sabina Antoci are o experiență de peste 10 ani în domeniul organizațiilor neguvernamentale, facilitând accesul la educație de calitate în mai multe comunități vulnerabile din România, contribuind la dezvoltarea și consolidarea mai multor ONG-uri aflate la început de drum, dar și la implementarea unor politici publice vizând comunitățile dezavantajate. Sabina crede în puterea educației și în modul în care aceasta influențează omul, comunitatea, societatea.

Ionuț Pătrăhău

Co-Fondator & Chief Revenue Officer, SeedBlink

Ionuț Pătrăhău are 19 ani de experiență în domeniul financiar-bancar, lucrând ca vicepreședinte al Băncii Transilvania și ABN Amro timp de 10 ani. A părăsit sistemul bancar în 2009, de atunci fiind implicat în mai multe proiecte antreprenoriale. De asemenea, a lucrat în domeniul serviciilor medicale, fiind CEO al rețelei private de sănătate Regina Maria, dar și co-fondator al Brain Institute, un centru de neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza. În 2019, Ionuț a co-fondat SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding, din punct de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori, din regiunea Europei de Sud-Est, al cărei obiectiv este stimularea mediului antreprenorial inovator din zonă.

Diana Certan

Director executiv, Organizația Umanitară CONCORDIA

Cu 18 ani de experiență profesională în organizații non-guvernamentale, expertiza Dianei este în management organizațional, management de proiect, dezvoltare modele și programe educaționale experiențiale, servicii sociale, strângere de fonduri, evaluare impact programe, formator de formatori. În perioada 2004 – aprilie 2015 Diana a fost unul din actorii cheie în dezvoltarea uneia dintre cele mai mari mișcări de tineri IMPACT (2500 de tineri în România) și a replicării modelului educațional IMPACT la nivel internațional în 10 țări, în calitatea sa de Manager al Fundației Noi Orizonturi. Începand cu mai 2015, Diana este director executiv – comunicare și fundraising pentru Organizația Umanitară CONCORDIA.

Mihnea Rădulescu

Director, Vodafone Business Unit

Mihnea Rădulescu este Director Vodafone Business Unit, de la 1 august 2019, fiind membru al echipei executive a Vodafone Romania. Anterior acestui rol a fost CEO UPC România, pozitie pe care a preluat-o după aceea de vice-preşedinte pentru operaţiunile B2B din UPC CEE, coordonând activităţile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia şi Cehia.