10 pitch-uri, 5 câștigători, 100.000 de euro finanțare!

Pe 15 septembrie finaliștii din programul Innovators for Children au susținut în fața juraților pitch-urile pentru soluțiile care inovează sănătatea, educația și wellbeing-ul copiilor.

Din cei 10 finaliști care au susținut pitch-uri pentru soluțiile lor, KIDoc, Emoface, AutismON (Asociația Help Autism), Peditel și Brio au convins juriul și au urcat pe podium, obținând finanțare totală de 100.000 de euro.

Iată cine sunt cei 5 câștigători:

Brio – 30.000 euro

Este platforma de soluții fundamentate științific, pentru îmbunătățirea performanței școlare la Limba Română și Matematică, destinată elevilor, părinților, educatorilor, școlilor și altor instituții implicate în actul educațional din România. Testat de peste 18.000 de elevi, Brio își propune să dezvolte un instrument de practică pentru elevii de clasele I-XII la Matematică, prin care aceștia vor testa, exersa și acumula acele cunoștințe pe care au nevoie să și le îmbunătățească.

Peditel – 20.000 euro

Este un serviciu de asistență medicală pediatrică gratuită, prin telemedicină (aplicație mobilă, video call, chat, telefon). Prin finanțarea obținută, serviciul medical pediatric Peditel trece la nivelul următor și devine un hub medical integrat cu telemedicina. Astfel, noua tehnologie va permite ca peste 150.000 de copii, să aibă acces la asistență medicală pediatrică, non-stop, oriunde și oricând.

AutismON (Asociația Help Autism) – 20.000 euro + Premiul de popularitate (1.000 euro)

Este primul centru online care acoperă nevoile copilului cu autism (evaluare, plan de intervenție, coordonare, terapie) și ale familiei sale (asistență, resurse și know-how) pe traseul către atingerea potențialului de dezvoltare. Platforma va reprezenta o imensă șansă și pentru familiile care locuiesc în orașe și sate unde nu există specialiști.

Emoface – 15.000 euro

Este o aplicație educativă pentru învățarea emoțiilor și îmbunătățirea abilităților sociale ale copiilor cu autism. Aceasta se adresează specialiștilor independenți, organizațiilor și familiilor care lucrează și au în grijă copii cu autism.

KIDoc – 15.000 euro

Este o aplicație medicală profesională creată pentru părinții copiilor cu boli cronice. Aceasta le oferă asistență în timp real în administrarea medicamentelor pentru prevenirea oricăror greșeli, informații despre ultimele tratamente și soluții de medicină personalizată, precum și acces rapid la toate documentele medicale în format digital. Prima iterație a proiectului se va adresa copiilor cu epilepsie, în România fiind peste 40.000 de copii diagnosticați cu această boală.

Urmărește Finala Innovators for Children 2020!

Formular înscriere

Înscrie-te la eveniment prin formularul de mai jos:

Pitch Day 2020