Trei startup-uri și ONG-uri au trecut în a doua etapă a acceleratorului Innovators for Children 2021

După 3 luni de mentorat și pregătire de business, cele 8 startup-uri și ONG-uri din acceleratorul Innovators for Children au susținut în fața publicului pitch-uri ale soluțiilor tehnologice dezvoltate, în cadrul evenimentului online Pitch Day din 15 septembrie. 

Dintre proiectele inovatoare incluse în prima etapă a programului, Dara, ProfAid Kit și Fluxy au fost selectate pentru a doua etapă, care se va desfășura până în martie 2022 și în care finaliștii vor beneficia de mentorat, sprijin în creșterea business-ului, o campanie de PR și de diverse opțiuni de sprijin financiar. 

Cine sunt câștigătorii

Dara – 15.000 euro

Dara, proiect al Asociației Dăruiește Aripi, finanțat cu 15.000 euro, este o platformă digitală dedicată continuării îngrijirii la domiciliu a copiilor cu patologii cronice grave.

Aici sunt aduși împreună specialiști dar și suport structurat în conformitate cu protocoalele de îngrijire validate pentru copiii cu cancer sau alte boli cronice grave.

Citește interviul pe blog!

ProfAid Kit – 15.000 euro

ProfAid Kit, proiect al Asociației Autism Voice, finanțat cu 15.000 euro este prima platformă educațională ABA cu instrumente inovative de management comportamental, pentru profesori șipărinți, ce înlătură conceptul de “copil problemă” și mediu “problemă” în clase.

Citește interviul pe blog!

Fluxy Pocket School – Investment readiness support

FluxyApp este o aplicație mobilă de învațare în flux, destinată elevilor din învățământul secundar. Fluxy își propune să rezolve problema lacunelor din educația elevilor, servind drept un partener de învățare personalizată pentru fiecare copil și ajutând părinții și profesorii să se implice, în felul lor.

Citește interviul pe blog!

Urmărește Finala Innovators for Children 2021!

Despre eveniment

Pitch Day a fost un eveniment online pe 15 septembrie, unde prezentările proiectelor participante au fost urmărite în direct. În cadrul evenimentului am discutat cu Gabi Bartic, COO Brio, despre evoluția proiectului Brio, platforma educațională ce a primit o finanțare de 30.000 euro în cadrul ediției precedente a Innovators for Children

Speakeri

Alina Pătrăhău

Fondator, Asociația Dăruiește Aripi – Dara

George Hâncu

CEO, Fluxy Pocket School

Constantin Ferșeta

Fondator, Kidibot

Andrei Stoica

Science Liaison, TeensUP

Daria Benghea-Mălăieș

Fondator, KidKit

Alex Topor

CEO, Kids Finance

Nicoleta Mariana Orlea

Manager proiect, Autism Voice – ProfAid Kit

Marius Rus

Fondator & CEO, Tully

Gabi Bartic

Invitat special – COO, Brio

Adina Crețu

Moderator – Director Programe, Impact Hub Bucharest