7 pitch-uri și 1 câștigător la a cincea ediție a acceleratorului ce contribuie la wellbeing-ul copiilor și adolescenților din România! 

După 2 luni de mentorat și pregătire de business, 7 din 10 startupuri și ONG-uri finaliste la acceleratorul Innovators for Children, ediția a 5-a, au susținut pitch-urile în cadrul evenimentului  Pitch Day.

Marele câștigător al serii care a primit finanțare de 5.000 de euro a fost Rutinel, un calendar interactiv al rutinei prin care activitățile zilnice ale copiilor se transformă într-un joc distractiv ce pune bazele unei vieți sănătoase, construit de Alina Androne.

Soluția câștigătoare a fost desemnată de membrii juriului, format din mentorii programului: Oana Craioveanu – Cofondator Impact Hub Bucharest, Horia Velicu – Head of Innovation Lab BRD, Aida Enache – Director Soluții și Guvernanță Piețe Financiare BRD GSG SA, Evelina Necula – Co-fondatoareși CMO, Kinderpedia, Andrei Dudoiu – Cofondator Seedblink și Indira Abdulvoap, Business Coach.

Despre eveniment

Pitch Day a fost un eveniment online organizat pe 8 noiembrie, unde prezentările proiectelor participante au fost urmărite în direct. În cadrul evenimentului am discutat de puterea unuei comunități și cum te ajută să crești comunități în jurul proiectelor pe care le dezvolți. Pe parcursul a două ore, am cunoscut ideile și proiectele finaliste, beneficiile aduse de acestea și etapele de evoluție prin care au trecut în program.

Agenda evenimentului

18:00-18:10 Deschidere eveniment

18:10-18:45 Panel discuții: Community creation și cum măsori impactul produselor tale la nivel local, național, global

18:45-19:45 Pitch-uri proiecte participante

19:45-20:00 Keynote speech Rito Kids, locul I ediția din 2022

20:00 – 20:10 Intervenție mentori

20:10-20:15 Anunțare câștigător și final eveniment

Speakeri

Ionuț Bodonea

Moderator

George-Daniel Cercheză

ColabMe

Alina Caburgan- Parent's Advisor

Ramona Cojocaru

Muzitech Pass

Armina Sîrbu - Learn Human

Maria Iacob

BeCOME

Ioana Axinte- ONE Learning

Ionuț Biriș

Habitmon

Monica Țărmure- Investory

Victoria Dănilă

MINODORA

Oana Durcău- BWay

Alina Androne

Rutinescu

Daniela Niculae

The Green Postman

Urmărește Finala Innovators for Children 2023!