Modele de business pentru soluții tech cu impact în viața copiilor

19  mai 2022 | Online | Ora 18:00 – 20:00

Ești cu un pas mai aproape de dezvoltarea ideii sau soluției tale! Urmărește webinarul pentru o infuzie de know-how antreprenorial și insighturi valoroase care te vor ajuta să scrii cea mai bună aplicație pentru înscrierea în accelerator!

Pe 19 mai, am aflat alături de Lucian Grămescu, Head Of Operations at RGTCycling și consultant de business, cum să îți structurezi sau rafinezi un model de business viabil, cum să îl validezi în piață și care sunt particularitățile unui business tech. Am analizat și cazul specific al unei soluții de succes câștigătoare într-o ediție anterioară a acceleratorului și am înțeles căror nevoi specifice se adresează și ce anume a ajutat-o să se extindă și să ajungă la forma în care operează acum.

Dacă în cadrul primului webinar din seria Innovators for Children 2022 am discutat despre direcțiile în care ne putem îndrepta pentru a dezvolta soluții care să rezolve cu adevărat problemele cu care se confruntă copiii și adolescenții de astăzi, indiferent de mediu, cel de-al doilea webinar a introdus o abordare mai practică și mai aplicată.

În urma vizionării acestui webinar sperăm să te simți mai pregătit să te înscrii în program. Structurat mai degrabă ca un workshop, webinarul are scopul de a te ajuta să înțelegi mai bine universul soluțiilor inovatoare dedicate bunăstării copiilor și de a-ți oferi informații în plus care să-ți sporească șansele de a fi acceptat în accelerator.

Invitații noștri

Lucian Grămescu

Lucian Grămescu

Head Of Operations – RGTCycling

Lucian are o vastă experiență în zona de business development, facilitare și dezvoltarea de portofolii și parteneriate pentru incubare. De-a lungul activității sale a lucrat cu echipe de peste 200 de studenți pentru a construi prototipuri de produse și servicii și a fost mentor la evenimente și competiții precum Startup Weekend, Intel Business Challenge Europe, Innovation Labs și Black Sea ClimAccelerator.

Irina Simulescu

Irina Simulescu

Program Manager – Impact Hub Bucharest

Experiența Irinei se concentrează în jurul organizării de evenimente și proiecte. Prin programele de care se ocupă, creeză experiențe de învățare și contexte în care antreprenori și inovatori cu impact social și economic se dezvoltă și își cresc ideea de business. Din 2019, Irina este Program Manager pentru acceleratorul Innovators for Children.

Provocări și soluții pentru copiii și adolescenții de azi

4 mai 2022 | Online | Ora 16:00 – 17:00

Vrei și tu să dezvolți o soluție pentru copii? Vino alături de noi ca să afli care sunt nevoile lor de la „firul ierbii”! Ai deja un prototip? Află cum îl poți îmbunătăți!

În cadrul acceleratorului, lucrăm cu soluții tech pentru wellbeingul copiilor și ne dorim să aducem în atenția inovatorilor și a tuturor celor care vor să devină antreprenori în acest domeniu exemple actuale și relevante de provocări cu care se confruntă copiii și adolescenții de azi și pe care ei le pot rezolva prin intermediul soluțiilor pe care le dezvoltă.

În primul webinar din cadrul Innovators for Children 2022 am discutat despre cele mai importante probleme curente ale copiilor și adolescenților. În cadrul evenimentului, prin experiența unor organizații cunoscute pentru participarea activă la rezolvarea acestor probleme, precum UNICEF România, UiPath Foundation  și Asociația pentru Valori în Educație, am expus perspective asupra unor teme legate de educație, sănătate, nutriție și alimentație, wellbeing emoțional, comunități și mediu mai potrivite pentru copii și acces îmbunătățit la sănătate.

Invitații noștri

Raluca Negulescu-Balaci

Raluca Negulescu-Balaci

Director Executiv – UiPath Foundation

Raluca are peste 12 ani de experiență în sectorul non-guvernamental, axându-se pe dezvoltarea de programe cu impact social și educațional dedicate copiilor care provin din familii vulnerabile social din Europa și India.

În 2007, a lucrat în cadrul unui program național finanțat de Banca Mondială unde a susținut procesul de digitalizare a autorităților locale din 250 cele mai sărace orașe și comune din România.

În 2013, a fost fellow al Departamentului de Stat al SUA în programul „Building grassroots democracy in minority communities” și a primit Premiul Anual pentru Drepturile Omului de la Ambasada Franței în România pentru inițiativa locală de organizare comunitară Clubul Mamelor. Raluca este alumna a programului Young Leaders al Institutului Aspen România din 2015 și a comunității globale Global Shapers, o inițiativă a World Economic Forum.

Eduard Patrescu - Innovators for Children

Eduard Petrescu

Specialist Program – UNICEF România

Eduard are peste 30 de ani de experiență în lucrul în domeniul dezvoltării, cu rezultate semnificative în mediu, servicii sociale, sănătate și dezvoltare organizațională. Lucrează din 2013 cu biroul UNICEF în România și are experiență pe dezvoltare instituțională, planificare strategică, management de proiect, monitorizare și evaluare de proiecte, comunicare pentru dezvoltare, responsabilitate socială corporativă.

Georgiana Mincu -Innovators for Children

Georgiana Mincu

Manager Parteneriate Educaționale & Consultant Educațional – Asociația pentru Valori în Educație

De peste 15 ani, Georgiana Mincu lucrează alături de organizații neguvernamentale din domeniul educației pentru a crește impactul acestora.

Georgiana a contribuit la dezvoltarea a peste 30 de organizații și a intervențiilor educaționale ale acestora, atât ca reprezentant al unor finanțatori, cât și ca manager de programe în cadrul unor organizații care implementau programe educaționale.

Georgiana a activat timp de 7 ani ca și consultant în proiecte de dezvoltare a antreprenoriatului, valorificând această experiență în activitățile de sprijinire a creșterii organizațiilor din domeniul educației.