Webinare anterioare

Webinarii Hero

Poate că le-ai ratat în trecut sau poate că de-abia ai făcut cunoștință cu noi și vrei să afli mai multe despre comunitatea și inițiativele noastre. Vizionează webinarele Innovators for Children și fă cunoștință cu unele din cele mai inovatoare organizații care se ocupă de rezolvarea problemelor copiilor din România și cu reprezentanți ai acestora! Vezi ce spun câștigătorii noștri despre experiența programului, descoperă studii de caz, învață despre antreprenoriatul social de la experți și rămâi la curent cu tendințele din domeniul educației și al tehnologiei!

25 Iulie 2023 | Online | Ora 17:00 – 18:00

Ești cu un pas mai aproape de dezvoltarea ideii sau soluției tale! Urmărește webinarul pentru o infuzie de know-how antreprenorial și insighturi valoroase care te vor ajuta să scrii cea mai bună aplicație pentru înscrierea în accelerator!

Pe 25 iulie am luat parte la o discuție despre cele mai importante trenduri care influențează calitatea vieții și bunăstarea copiilor, identificate de UNICEF și de Global Wellness Institute și am abordat subiecte precum:

🔹 Sănătatea mintală și nevoia de a învăța despre ea
🔹 Alimentație sănătoasă și nutriție
🔹 Cum să deblocăm potențialul fizic, academic, emoțional, social și comportamental al copiilor neurodivergenți care suferă de tulburări precum ADHD, dislexie, autism și probleme de învățare
🔹 Nevoia parteneriatelor dintre școli și familii pentru promovarea bunăstării copiilor
🔹 Siguranță digitală și limitarea timpului petrecut în fața ecranelor
🔹 Nevoia de implicare a corporațiilor pentru a ajuta la atenuarea crizei sănătății mintale în rândul copiilor

Alături de noi au fost prezenți: Raluca Negulescu-Balaci  UiPath Foundation, Viviana Nicolae – Ajungem MariIoana Axinte – One LearningMonica Țărmure – Investory și Indira Abdulvoap – Impact Hub Bucharest

Invitați

19 Mai 2022 | Online | Ora 18:00 – 20:00

Ești cu un pas mai aproape de dezvoltarea ideii sau soluției tale! Urmărește webinarul pentru o infuzie de know-how antreprenorial și insighturi valoroase care te vor ajuta să scrii cea mai bună aplicație pentru înscrierea în accelerator!

Pe 19 mai, am aflat alături de Lucian Grămescu, Head Of Operations at RGTCycling și consultant de business, cum să îți structurezi sau rafinezi un model de business viabil, cum să îl validezi în piață și care sunt particularitățile unui business tech. Am analizat și cazul specific al unei soluții de succes câștigătoare într-o ediție anterioară a acceleratorului și am înțeles căror nevoi specifice se adresează și ce anume a ajutat-o să se extindă și să ajungă la forma în care operează acum.

Dacă în cadrul primului webinar din seria Innovators for Children 2022 am discutat despre direcțiile în care ne putem îndrepta pentru a dezvolta soluții care să rezolve cu adevărat problemele cu care se confruntă copiii și adolescenții de astăzi, indiferent de mediu, cel de-al doilea webinar a introdus o abordare mai practică și mai aplicată.

În urma vizionării acestui webinar sperăm să te simți mai pregătit să te înscrii în program. Structurat mai degrabă ca un workshop, webinarul are scopul de a te ajuta să înțelegi mai bine universul soluțiilor inovatoare dedicate bunăstării copiilor și de a-ți oferi informații în plus care să-ți sporească șansele de a fi acceptat în accelerator.

Invitați

14 Aprilie 2021 | Online | Ora 10:30 – 12:00

Obiectivul acestui webinar este de a cunoaște mai bine ideile câștigătoare ale primei ediții a programului, soluții tech ce își propun să îmbunătățească educația, sănătatea fizică și emotională a copiilor din România.

Sesiune moderată de Dani Gigi Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest ce îi are ca invitați pe:️ Evelina Necula (Cofondator și CMO Kinderpedia), Lucian Stuparu (Cofondator Citizen Next),  Raluca Chișu (Fondator Asociația Kinetobebe) și Diana Onu (Cofondator Arttachment).

Invitați

13 Aprilie 2021 | Online | Ora 10:30 – 11:30

În cel de-al doilea webinar din ediția 2021 a programului Innovators for Children vorbim despre antreprenoriatul social, abordat prin 2 studii de caz:

– Un business care a făcut un pas important pentru un impact social sistematic – Kinderpedia

– Un ONG care a dezvoltat o ramură economică – Organizația Umanitară CONCORDIA

Invitați

6 Aprilie 2021 | Online | Ora 10:30 – 11:30

La primul webinar Innovators for Children din 2021 discutăm alături de AnaMaria Onică, Co-fondator și CEO VoxiKids și Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România și încercăm să descoperim care sunt beneficiile pe care le aduce tehnologia în viețile copiilor.

Invitați

14 Aprilie 2020 | Online | Ora 10:30 – 12:00

Pe 14 aprilie am susținut al doilea webinar Innovators for Children. Obiectivul acestui webinar este de a cunoaște mai bine ideile câștigătoare ale primei ediții a programului, soluții tech ce își propun să îmbunătățească educația, sănătatea fizică și emotională a copiilor din România. Am discutat despre impactul concret al acestor inițiative, dar și despre experiența antreprenorilor în accelerator.

Urmărește webinarul integral mai jos.

Invitați

7 Aprilie 2020 | Online | Ora 10:30 – 12:00

Pe 7 aprilie 2020 am susținut primul webinar Innovators for Children pentru a înțelege diferitele probleme cu care se confruntă copiii și adolescenții din România de la organizații care lucrează în fiecare zi pentru a le face viața mai bună. Am descoperit perspective ce țin de educație, sănătate, siguranță, drepturile copilului.

Webinarul face parte din acceleratorul Innovators for Children, organizat în parteneriat cu Impact Hub Basel și Fundația Botnar, ajuns la a doua ediție. Sesiunea este moderată de Dani Gigi Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest și îi are ca invitați pe️ Eduard Petrescu (Specialist Program UNICEF România),Diana Certan (Director Executiv – Comunicare și Fundraising, Organizația Umanitară CONCORDIA),️ și pe Anca Lazăr (Senior Program Manager, Fundația Vodafone România).

Invitați

Eduard Petrescu

Specialist program, UNICEF

Diana Certan

Director executiv, Concordia România

Anca Lazăr

Senior Program Manager, Fundația Vodafone România

Daniel Matei

Moderator, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest

Evelina Necula

Cofondator și CMO, Kinderpedia

Lucian Stuparu

Cofondator Citizen Next

Raluca Chișu

Fondator Asociația Kinetobebe

Diana Onu

Cofondator Arttachment

Daniel Matei

Moderator, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest

De ce să participi?

Îți răspundem la toate întrebările legate de accelerator, cunoști inovatori din domeniu, schimbi idei cu antreprenori sau specialiști ca tine, te inspiri pentru a găsi soluții câștigătoare!

Unde are loc?

Webinariile au avut loc Online pe Zoom și pe Facebook.

09:00 -10:00 Înregistrarea participanților
Ne întâlnim de dimineață la o cafea și aflăm cu cine vom petrece ziua.
10:00 - 10:30 Intro
Descoperim oportunitățile conferinței, programul și principalele subiecte de conversație – Victor Georgescu, Moderator