Poate că le-ai ratat în trecut sau poate că de-abia ai făcut cunoștință cu noi și vrei să afli mai multe despre comunitatea și inițiativele noastre. Vizionează webinariile Innovators for Children și fă cunoștință cu unele din cele mai inovatoare organizații care se ocupă de rezolvarea problemelor copiilor din România și cu reprezentanți ai acestora! Vezi ce spun câștigătorii noștri despre experiența programului, descoperă studii de caz, învață despre antreprenoriatul social de la experți și rămâi la curent cu tendințele din domeniul educației și al tehnologiei!

14 Aprilie 2021 | Online | Ora 10:30 – 12:00

Obiectivul acestui webinar este de a cunoaște mai bine ideile câștigătoare ale primei ediții a programului, soluții tech ce își propun să îmbunătățească educația, sănătatea fizică și emotională a copiilor din România.

Sesiune moderată de Dani Gigi Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest ce îi are ca invitați pe:️ Evelina Necula (Cofondator și CMO Kinderpedia), Lucian Stuparu (Cofondator Citizen Next),  Raluca Chișu (Fondator Asociația Kinetobebe) și Diana Onu (Cofondator Arttachment).

Invitați

13 Aprilie 2021 | Online | Ora 10:30 – 11:30

În cel de-al doilea webinar din ediția 2021 a programului Innovators for Children vorbim despre antreprenoriatul social, abordat prin 2 studii de caz:

– Un business care a făcut un pas important pentru un impact social sistematic – Kinderpedia

– Un ONG care a dezvoltat o ramură economică – Organizația Umanitară CONCORDIA

Invitați

6 Aprilie 2021 | Online | Ora 10:30 – 11:30

La primul webinar Innovators for Children din 2021 discutăm alături de AnaMaria Onică, Co-fondator și CEO VoxiKids și Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România și încercăm să descoperim care sunt beneficiile pe care le aduce tehnologia în viețile copiilor.

Invitați

14 Aprilie 2020 | Online | Ora 10:30 – 12:00

Pe 14 aprilie am susținut al doilea webinar Innovators for Children. Obiectivul acestui webinar este de a cunoaște mai bine ideile câștigătoare ale primei ediții a programului, soluții tech ce își propun să îmbunătățească educația, sănătatea fizică și emotională a copiilor din România. Am discutat despre impactul concret al acestor inițiative, dar și despre experiența antreprenorilor în accelerator.

Urmărește webinarul integral mai jos.

Invitați

7 Aprilie 2020 | Online | Ora 10:30 – 12:00

Pe 7 aprilie 2020 am susținut primul webinar Innovators for Children pentru a înțelege diferitele probleme cu care se confruntă copiii și adolescenții din România de la organizații care lucrează în fiecare zi pentru a le face viața mai bună. Am descoperit perspective ce țin de educație, sănătate, siguranță, drepturile copilului.

Webinarul face parte din acceleratorul Innovators for Children, organizat în parteneriat cu Impact Hub Basel și Fundația Botnar, ajuns la a doua ediție. Sesiunea este moderată de Dani Gigi Matei, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest și îi are ca invitați pe️ Eduard Petrescu (Specialist Program UNICEF România),Diana Certan (Director Executiv – Comunicare și Fundraising, Organizația Umanitară CONCORDIA),️ și pe Anca Lazăr (Senior Program Manager, Fundația Vodafone România).

Invitați

Eduard Petrescu

Specialist program, UNICEF

Diana Certan

Director executiv, Concordia România

Anca Lazăr

Senior Program Manager, Fundația Vodafone România

Daniel Matei

Moderator, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest

Evelina Necula

Cofondator și CMO, Kinderpedia

Lucian Stuparu

Cofondator Citizen Next

Raluca Chișu

Fondator Asociația Kinetobebe

Diana Onu

Cofondator Arttachment

Daniel Matei

Moderator, Business Dev Manager Impact Hub Bucharest

De ce să participi?

Îți răspundem la toate întrebările legate de accelerator, cunoști inovatori din domeniu, schimbi idei cu antreprenori sau specialiști ca tine, te inspiri pentru a găsi soluții câștigătoare!

Unde are loc?

Webinariile au avut loc Online pe Zoom și pe Facebook.

09:00 -10:00 Înregistrarea participanților
Ne întâlnim de dimineață la o cafea și aflăm cu cine vom petrece ziua.
10:00 - 10:30 Intro
Descoperim oportunitățile conferinței, programul și principalele subiecte de conversație – Victor Georgescu, Moderator